Vergroot je zichtbaarheid en het aantal deelnemers tijdens een start verkoop of participatietraject door gebruik te maken van (e)webinars. Online informatiebijeenkomsten zijn uitermate geschikt om de betrokkenheid bij een project te verhogen en potentiële kopers écht mee te laten doen. Live, vanaf elk apparaat en op elke gewenste locatie te volgen.

Deel eenvoudig informatie met honderden geïnteresseerden

Je bereikt honderden mensen waar dan ook in Nederland. Geïnteresseerden hoeven niet meer te reizen. Tijd en afstand zijn geen probleem. Daarnaast bieden we je volledige ontzorging en begeleiding. Wij hebben jarenlange ervaring met webinars en helpen je tijdens elke stap van het traject.

Verzamel voorkeuren en data van je doelgroep

Deel én ontvang informatie. Door het stellen van vragen tijdens een webinar ben je in staat om de behoeften van je doelgroep te achterhalen. Door middel van slimme analysetools kunnen wij je achteraf de juiste data (hot leads) leveren.

Opnames achteraf te delen

Het event kan live uitgezonden worden, maar is na afloop ook on demand te bekijken of kan als video gedeeld worden. (e)webinars vervullen de behoefte van jouw doelgroep om op een laagdrempelige en interactieve manier kennis te maken met een project.

Een hybride vorm van informatieve evenementen organiseren wordt steeds meer de norm. Webinars of ewebinars zijn hiervoor een uitermate geschikt en effectief middel. In de afgelopen maanden hebben wij de populariteit onder de consument zien toenemen. Bekijk hier de case over Woonworkshop Bentwijck.

 

Meer informatie of direct vrijblijvend een offerte aanvragen?
Mail ons via sales@fundament.nl of bel met Boris op 06-21563293.