EF Concepts; innovatief en anders

EF Concepts is een bedrijf dat staat voor duurzame en innovatieve oplossingen binnen de bouw. EF staat voor Energy Freedom en dat geeft al aan in welke richting de innovaties gaan. Bij zo’n vooruitstrevende club hoort een fraaie huisstijl en opvallende website. En die hebben we gemaakt!

EF Concepts bestaat uit meerdere onderdelen en die hebben allemaal een eigen identiteit gekregen. Door in de huisstijl te werken met een eenvoudig beeldmerk en verschillende kleuren voor de verschillende onderdelen, is het duidelijk waar je mee te maken hebt. Door te kiezen voor zwart/wit-fotografie en een balletdanser als blikvanger heeft het een geheel eigen stijl gekregen.

EF Concepts als overkoepelende organisatie is blauw, EF Solar, voor onder andere zonnepanelen is geel, EF Charge & Storage voor bijvoorbeeld een buurtbatterij is oranje en tenslotte EF Supply, voor levering van groene energie is groen. De site en overige huisstijluitingen zijn verder heel rustig en “clean” gehouden. Het gaat om de producten en diensten en die krijgen alle aandacht.

EF Concepts; innovatief en anders
EF Concepts; innovatief en anders

Bekijk hier het resultaat: www.ef-concepts.com