Klanten die fan en daarmee ambassadeur zijn van jouw product of dienst. Dat lijkt ons een droom die elke ondernemer graag wil verwezenlijken. Moeilijk? Helemaal niet, zolang je maar echt een goede relatie opbouwt met je klanten. Wij helpen je met de eerste stap; het maken van de verbinding.

Hoe? Door het uitdenken van een communicatieframe en opzetten van een ecosysteem bestaande onder meer uit een responsive website of landingpages, een online campagne, social media, emailmarketing, eventueel offline ondersteuning, etc. Met als doel: conversies!

Binnen het ecosysteem meten we alles. Dat varieert van gedrag van websitebezoekers tot aan het verzamelen van gegevens en analyseren van de prestaties van alle (social) media kanalen. Op basis van deze real-time data analyse sturen we de campagne bij en optimaliseren we de middelen. Zodat je klant er niet omheen kan en wil! Zo leer je je klant echt kennen en weet je waarmee je hem of haar kunt helpen. Zoals wij altijd zeggen: ‘data beats opinion’.

Niets is beter voor je zaak dan een band opbouwen met je klant. Maar hoe doe je dat? Fundament All Media helpt je. Met plezier -en met succes. (Ja, dat kunnen we bewijzen: bel ons op 050-360 04 56 of en stuur ons een bericht).

Organisaties die succesvol communiceren, hebben één ding gemeen: ze maken zich nuttig voor hun klanten en prospects. Ze delen informatie waar mensen wat aan hebben, ze geven antwoord op vragen zo goed als ze kunnen, ze gaan de dialoog aan.