Hoofdpijnklinieken

Per jaar komen er 28.000 vrouwen en 9.000 mannen bij met migraine. En dan is er nog een grote groep met clusterhoofdpijn waar nog geen remedie voor is. Hoofdpijnklinieken is ontstaan binnen JC Kliniek. JC Kliniek is een cosmetisch chirurgische kliniek waar artsen en chirurgen werken met een achtergrond in de MKA-chirurgie. Hoofdpijnklinieken heeft een unieke behandelmethode ontdekt voor mensen met migraine, clusterhoofdpijn en spierspanningshoofdpijn.

De situatie

In de digitale eeuw waarin mond-tot-mondreclame een nieuw gezicht krijgt, staan échte verhalen nog steeds centraal. Echte mensen met echte klachten en echte oplossingen vastgelegd op een (digitale) plek waar iedereen ze kan zien. Dat is precies wat Hoofdpijnklinieken wil bereiken met hun website.

Het resultaat

Met het doel van de klant in zicht is er door Fundament All Media een design gemaakt met de huidige huisstijl voor een website met een clean & strakke feel waarbij de testimonials hét uitgelichte onderdeel zijn. Die video’s zijn zowel op de Home als op een aparte pagina te bekijken.

Bekijk hier de website.