Een eigen projectwebsite, kwalitatief en scherp geprijsd

Projectwebsites.nl is dé plek om uw projectwebsites te laten bouwen. Het maakt niet uit in welke fase jouw project zich bevindt. Wij zorgen ervoor dat jouw project optimaal gepresenteerd wordt. Onze jarenlange vastgoedervaring vertaalt zich terug in een functionele, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website. Ook geven wij advies over hoe je de optimale verbinding aangaat met jouw klant. Schuif bij ons aan tafel, dan kijken we samen wat de beste aanpak is voor de fase waarin jouw project zich bevindt. Vervolgens bouwen we en lanceren we de website snel voor jou! Projectwebsites.nl werkt heel eenvoudig.

Onderscheidend in tarief, design en gebruiksgemak

Een onderscheidend product van Fundament All Media. Projectwebsites.nl is gemaakt voor klanten die snel online willen met hun nieuwbouwproject, met een scherp tarief. Voor klanten die geen eigen stramien gebouwd willen hebben, maar wel alle voordelen en kennis van Fundament willen hebben gebouwd in een stramien.

Wij analyseren het gebruik van alle projectwebsites die online staan en verbeteren continu – zodat de eindgebruiker het meeste plezier en gemak ervaart met het zoeken van zijn nieuwe huis.

Een eigen projectwebsite, kwalitatief en scherp geprijsd
Een eigen projectwebsite, kwalitatief en scherp geprijsd

Demo

Wil je het stramien van de projectwebsite bekijken? We hebben drie demo’s online staan – de vooraankondigingsfase, presalefase & verkoopfase. Klik hier om de demo te bekijken.

Uiteraard hebben wij ook een website om alles uit te leggen over het product Projectwebsites.nl met de prijzen. En die zijn zeker niet mis. Ook benieuwd? Neem contact met ons op.