Inspirerende ruimtes voor AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met het business Model ‘I AM YOU’ werken ze samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. AM legt de lat hoog als het gaat om gebiedsontwikkeling en geeft invulling aan haar missie aan de hand van vijf kernthema’s: Healthy Urban Living & Working, Stad- en gebiedmaker, Inclusieve stad, Gedurfde duurzaamheid en Gelukkig leven.

Thema’s staan centraal voor de bezoeker

Bij binnenkomst laat AM gelijk zien waar ze goed in zijn. Inspiring Space. Elk thema, met een populair project wordt getoond. Om thema’s verder uit te lichten is er voor elk kernthema een verhaal. Een verhaal dat gezien mag worden.

Inspirerende ruimtes voor AM

De vormgeving van de corporate website van AM b.v. is gedurfd, clean, modern en visueel ingesteld. Inspirerend. Wat ook een uitdaging is, is de mobile, tablet en desktop experience zo dicht mogelijk bij elkaar te houden. De vorm van het logo is dan ook een uitgangspunt geweest om ontwerpkeuzes te maken.

Het menu, zoeken en logo aan de rechterkant is ook iets vernieuwend. Wat weer meer ruimte geeft voor een indrukwekkende impressie bij het bezoeken van de website.