Gebruiksvriendelijk design, waar iedereen zich thuis voelt

VanWonen: De nieuwe stijl van ontwikkeling. De pay-off van VanWonen waar zij voor staan – wat ze uniek maakt. Het bijzondere van VanWonen moest terugkomen in de nieuwe corporate website. Zowel in design, user experience en de leefomgevingen die VanWonen wil laten zien.

Mobiel design als uitgangspunt

Met het ontwerp van de website is er begonnen met mobile. Wat er uitspringt is het bijzondere menu – waardoor er nog meer beeld zichtbaar is. Deze designkeuze is een uitgangspunt geweest voor de rest van alle UI (User Interface) elementen.

Aanbod op de corporate website van VanWonen

Het aanbod van VanWonen is ook een belangrijk onderdeel op de site. Het zoeken van je thuis kan op de aanbodpagina waar de filters een prominente plek verdienen. Daarbij is op de kaart te zien waar VanWonen nieuwbouwprojecten aanbiedt. Dit geeft goed aan in welke regio ze opereren.

Bij VanWonen maken ze geen onderscheid tussen koop en huur. Hiervoor hebben ze nu het Woningfonds ontwikkeld. Hier ontwikkelen ze huurwoningen voor een groeiende doelgroep in het middensegment. Elk huurproject is opgenomen in de style als de corporate website.

Gebruiksvriendelijk design, waar iedereen zich thuis voelt
Gebruiksvriendelijk design, waar iedereen zich thuis voelt

De nieuwe stijl van VanWonen is te bewonderen op:
www.vanwonen.com