Muziek is meer. Muziek verbindt, omdat je als bandleden of productieteam samen die ene geweldige ‘track’ maakt. En laat dit nu precies de redenen zijn waarom je vroeger alleen bij Fundament All Media werd aangenomen als je muzikant was of in een bandje speelde. Die snappen het, was mijn mening. Ik vind dat nog steeds, maar ben er ondertussen wel achter dat er ook goed volk rondloopt onder de niet-muzikanten.

Maar laatst realiseerde ik me dus dat ik iets moest met die liefde voor muziek en de samen-gedachte erachter. Zeker zo aan het einde van het jaar, wanneer we tijdens de feestdagen gezellig bij elkaar kruipen. Vorig jaar inspireerden we je met een kalender vol food. Dit keer ontvang je een kalender met food for the soul. Ik wens je veel luisterplezier!

Van het kleine bandje waar Fundament All Media mee begon, zijn we uitgegroeid naar een compleet productieteam met roadcrew. We maken muziek voor jou, zodat je dat ene gevoel bereikt of staan met jou op het podium om te zorgen dat je een daverend applaus krijgt. In 2019 gaan we opnieuw veel toffe ‘tracks’ maken. Het liefst samen met jou! Doe je mee?