Op naar de Inman Connect New York!

Blog Main Image

Tien jaar geleden ben ik voor het eerst naar de Inman Connect New York gegaan. De Inman Connect is hét congres waar de CEO’s van vastgoedbedrijven, tech-entrepreneurs van kleine start-ups, accelerators en grote bedrijven komen, waar de top marketing executives acte de préseance geven en waar de vastgoedbranche komt om vernieuwing te omarmen en verandering te koesteren: Embrace, Focus and Execute.

Verbinding

Ik ben trots dat ik samen met Frans Kofflard een groep van bijna 80 man heb mogen meenemen. De Inman Connect draait om de verbinding tussen visies, bedrijven, organisaties en individuen. In die geest zijn we ook heel blij dat er een grote delegatie VBO, NVM en VastgoedPro mee gaat: verbinding! Gedurende de week van 28 januari tot 1 februari zullen wij elke dag met live materiaal en videosamenvattingen van de dag komen. Volg ons dus via YouTube en Instagram.

Wat ga ik daar in ieder geval zien?

Ik ben erg benieuwd hoe het staat met de initiatieven rondom de iBuyersplatforms: Offerpad, Zillow Offers en Opendoor. Breken deze platforms waarbij je direct je huis verkoopt aan de ‘website’ daadwerkelijk door? Daarnaast ben ik benieuwd hoe het platform Compass makelaars aan zich weet te binden. Via dit platform worden makelaars in staat gesteld te werken met state-of-the-art technologie die voorgeprogrammeerd is om de makelaars te helpen klanten te werven en huizen te verkopen. In mijn opinie een voorbeeld van wat Real Works op de Nederlandse markt zou kunnen betekenen…

Verrassende sprekers

De Inman Connect verrast ook altijd met sprekers als Dessa, over hoe liefde werkt en wat dit doet met je hersenen: how to fall in and out of love…Of Hoby Wedler, die blind is en aan het hoofd staat van een ontwerpstudio. Ik kijk ook uit naar Eric Eckardt van PurpleBricks, een groot makelaarsconcept uit Engeland dat nu Amerika gaat veroveren. Maar bovenal ben ik nieuwsgierig naar de visie van Brad Inman, die zijn ‘State of the Union’-speech aangaande vastgoed zal geven: The Supernova hits Real Estate… ben erg benieuwd.

Verandering omarmen

Vanaf februari gaan we alle fascinerende gesprekken delen met de branche en gezamenlijk de verandering omarmen en uitvoeren. Volg ons en doe mee… heb jij al vragen die je graag beantwoord zou willen hebben, stel ze! We zijn benieuwd.