Samenwerking met Onderwijsgroep Noord

Met gezwinde spoed rij ik over de A6 richting Amsterdam tussen Lemmer en Emmeloord. De telefoon gaat en ik zie dat ik gebeld wordt door kantoor. Dit gaat een spannend telefoontje worden.. “Hebben we het gehaald of zijn we eervol tweede geworden….dus niks” schiet er door mijn hoofd. Heel even twijfel ik of ik ga opnemen of de voicemail terug ga luisteren.

“Met Joyce…” hoor ik, “tja, wat zal ik zeggen..” zegt ze met een licht onderdrukte stem. Ik weet het al. Mij hou je niet voor de gek, wow! “We hebben ‘m!!!” schalt het door de speakers van de auto.

Ik ben volledig sprakeloos. Wat een heerlijk gevoel en wat ben ik trots op mijn bedrijven , Fundament All Media en Radyus. Gezamenlijk hebben ze een fantastisch concept neergelegd waarmee zij de aanbestedingscommissie hebben weten te overtuigen.

Een nieuwe branche waarin wij onze jarenlange ervaring op het gebied van on- en offline marketing in de praktijk gaan brengen. Deze nieuwe relatie heet Onderwijsgroep Noord, samen met hun gaan we hun communicatie vormgeven: ‘Data-Driven’, meetbaar, transparant en we gaan bovenal tot de verbeelding spreken.

Net zoals in de vastgoedbranche gaan we met Onderwijsgroep Noord nieuwe communicatie en marketing strategieën ontwikkelen en lanceren. Een waanzinnige uitdaging waar iedereen bij ons zin in heeft.

Waar ik het meest trots op ben -en wat me stiekem ook een klein beetje emotioneert-; ik mocht me er niet mee bemoeien. Dat is gelukt en dit geeft een voldaan gevoel. De organisaties die ik destijds (mede) heb gestart zijn volwassen en kunnen op eigen benen staan!